HTL Group

Zoeken

Ergens naar op zoek? Probeer het hier eens:

Diensten

Onze ervaren en gemotiveerde monteurs voeren snel en vakkundig reparaties en onderhoud uit aan uw hydraulische gereedschappen. Wij streven naar het leveren van de beste service en daarom zijn er geen kosten verbonden aan de inspectie en demontage van uw gereedschappen. Reparaties voeren wij uitsluitend uit met orginele onderdelen. Nadat uw gereedschappen zijn onderhouden of gerepareerd, wordt uw gereedschap beproefd en gekalibreerd op de speciaal voor HTL ontwikkelde testbanken.

Of het nu gaat om hydraulische, pneumatische, elektrische of handmomentsleutels gaat, het kalibreren van alle merken doen we snel en goed!

Binnen de HTL groep is er een speciale afdeling die opleidingen verzorgt volgens de internationaal geldende ECITB normering. Bij alle programma's staat het veilig werken met hydraulische tensioners en momentsleutels centraal. De opleidingen worden door ECITB gecertificeerde trainers uitgevoerd in ons ECITB gecertificeerde opleidingscentrum. Desgewenst kan de opleiding ook op locatie worden verzorgt. Hiervoor beschikken wij over een mobiele opstelling, welke ook aan de strenge ECITB normering voldoet.


Kalibratie

Kalibreren

Onderhoud & Reparatie

Service&testing

Training

Training Services

Bolting Services

HTL BENELUX Bolting services

Testen & Certificeren

© Hire Torque and HTL® are registered Trademarks of HTL Group Ltd

Part of the HTL Group