HTL Group

Zoeken

Ergens naar op zoek? Probeer het hier eens:

Onderhoud & Reparatie

service-testing

Werkplaats

HTL Europe levert een dienstenpakket dat er op gericht is uw hydraulische gereedschappen, ongeacht het merk, in goede conditie te houden. Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt of een complete revisie, HTL Europe stelt u niet teleur.

Met een aanzienlijke voorraad onderdelen zijn wij in staat om snel en vakkundig reparaties uit te voeren, zodat uw gereedschappen snel weer inzetbaar zijn. Mocht dit onverhoopt niet mogelijk zijn, dan kunt u altijd een beroep doen op de gereedschappen uit onze huurvloot. Bij HTL Europe kunt u terecht voor een prijsopgave van een reparatie of een 12 maanden onderhoudsplan met duidelijk inzicht in de kosten. En natuurlijk rekenen wij geen inspectie- en demontagekosten; of u nu wel of niet besluit te repareren.

HTL Europe levert de beste service in de markt. Wij vinden dat een gerepareerd gereedschap niet alleen als nieuw moet functioneren, maar er ook als nieuw uit moet zien. Daarom doen wij ons uiterste best om uw gereedschap schoon en zo goed als nieuw retour te leveren.

Op deze website krijgt u een algemene indruk van onze producten en diensten. Nog beter is om u te laten informeren door één van onze productspecialisten of langs te komen en ter plaatse kennis te maken.Zoeken

Ergens naar op zoek? Probeer het hier eens:

© Hire Torque and HTL® are registered Trademarks of HTL Group Ltd

Part of the HTL Group