HTL Group

Zoeken

Ergens naar op zoek? Probeer het hier eens:

Training

Training

HTL Europe levert oplossingen voor uw trainingsbehoefte

HTL is een internationaal gerespecteerde speler in de wereld van ‘bolting’ en levert oplossingen, producten en diensten aan de grote namen in de olie & gas, chemische en offshore industrie.
Om aan de groeiende klantbehoefte van opleiding op het gebied van gecontroleerde boutverbindingen te voldoen, heeft HTL een eigen trainingsdivisie opgericht. Volgens het principe de praktijk is de beste leermeester, leiden specialisten uit de praktijk op volgens de strenge internationaal erkende ECITB normen.

Opleiden vanuit de praktijk betekent naast een brede theoretische basis ook veel voorbeelden uit de praktijk. Onze opleiders weten als geen ander de combinatie te maken tussen veiligheid, kennis en de praktijk. Demonteren, inspectie, monteren, uitlijnen en testen zijn slechts enkele van de zaken die uitgebreid aan bod komen in één van de ECITB gecertificeerde traningsprogramma’s.

HTL beschikt over uitgebreide trainingsfaciliteiten in Aberdeen. Daarnaast staan verschillende mobiele ECITB gecertificeerde training sets tot onze beschikking, waarmee we zowel on- als offshore trainingen kunnen verzorgen.

Neem vandaag nog contact op met HTL Europe en laat u informeren over de mogelijkheden.Zoeken

Ergens naar op zoek? Probeer het hier eens:

© Hire Torque and HTL® are registered Trademarks of HTL Group Ltd

Part of the HTL Group