HTL Group
   

Gewoon de beste service!

HTL’s  streven naar het bieden van de beste mogelijke service is opnieuw beloont met de hoogste score in ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek.

“Wij kunnen ons best wel doen, maar uiteindelijk gaat het om de beleving van onze klanten”, aldus een trotste Sander Magnin (managing director van HTL Europe).

Onze markten zijn volop in beweging en we zijn ons bewust van de voortdurend veranderende wensen van klanten. Het enthousiaste team van HTL is dan ook heel blij met het resultaat, maar blijft zoeken naar mogelijkheden om de klanten zo optimaal mogelijk te bedienen. Het afgelopen jaar is het i-Calibrate platform live gegaan, waardoor klanten 24/7 online toegang hebben de meest recente kalibratie certificaten van hun eigen en eventueel gehuurd materiaal.

Verder heeft de verhuizing naar de nieuwe 1.000 m2 grote locatie in Ridderkerk een behoorlijk aantal nieuwe mogelijkheden geboden. Zo zijn de Lunch & Learn sessies goed bezocht en beschikt HTL Europe sinds begin dit jaar over een aanzienlijke huurvloot met bolt tensioners in metrische en imperische maten.

Wilt u de ongekende service van HTL ook eens beleven, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons customer service team.

 

 

 

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoeken

Ergens naar op zoek? Probeer het hier eens:

© Hire Torque and HTL® are registered Trademarks of HTL Group Ltd

Part of the HTL Group