HTL Group
   

Maatregelen tegen verspreiding Coronavirus

De afgelopen dagen heeft de Nederlandse overheid maatregelen genomen om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Uit voorzorg voor u, onze medewerkers, hun naasten en ook om onze bedrijfscontinuïteit te garanderen, hebben wij voor de organisatie een aantal maatregelen genomen. Deze zijn conform richtlijnen van het RIVM.

Thuiswerken

Met ingang van vandaag is het personeel van HTL opgesplitst. Een deel van de medewerkers werkt vanuit huis en het andere deel werkt op kantoor. Door deze splitsing hebben wij een goede achtervang en kunnen wij onze dagelijkse werkzaamheden voortzetten, mocht de situatie nog verder veranderen.

Wij blijven voor u klaarstaan!

Ook in de komende tijd staan wij voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zo hebben de genomen maatregelen geen invloed op onze telefonische bereikbaarheid. Uw vaste contactpersoon binnen HTL is bereikbaar op het bekende nummer en vanzelfsprekend ook per mail.

Relatiebezoeken

Geplande relatiebezoeken verzetten we tot nader order. Eventueel zijn afspraken ook telefonisch mogelijk. Wij doen er alles aan om u op onze gebruikelijke manier van dienst te zijn. Echter kunnen bepaalde zaken iets anders verlopen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Ondanks alle omstandigheden en maatregelen blijft het enthousiaste team van HTL u natuurlijk van dienst zijn. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. +31 (0)88 028 4800 of e-mail naar info@htl-europe.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoeken

Ergens naar op zoek? Probeer het hier eens:

© Hire Torque and HTL® are registered Trademarks of HTL Group Ltd

Part of the HTL Group