HTL Group

Zoeken

Ergens naar op zoek? Probeer het hier eens:

Over Ons

HTL Europe is gevestigd in Ridderkerk (NL) en onderdeel van de HTL (Hire Torque Ltd) Group. Vanuit Ridderkerk verhuren en verkopen wij hydraulische momentsleutels, bolt tensioners, hydraulische pomp units en een breed assortiment aanverwante producten. Ons streven is om kwaliteitsoplossingen te bieden en de beste service te leveren.

Hire Torque Ltd is in 1994 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een internationale groep met vestigingen in Aberdeen, Cramlington, Great-Yarmouth (Verenigd Koninkrijk) en Perth (Australië). Vanuit deze vestigingen bedienen wij onze internationale klanten niet alleen met verhuuroplossingen, maar ook met kalibratie, reparatie, onderhoud en bijscholing van personeel.

De HTL groep is de grootste verhuurder van gespecialiseerd bolting gereedschap in Europa. In tegenstelling tot veel van onze 'collega's' hebben wij de gereedschappen wel op voorraad en kunnen deze indien gewenst snel op locatie leveren. Naast geweldige service bieden wij oplossingen voor uw probleem met industriële boutverbindingen. Of dit nu een technisch probleem is of u heeft met spoed een specifiek gereedschap nodig.

Op HTL Europe kunt u rekenen!.


HTL-Group

HTL Group

Hiretorque-Ltd

HTL Hire Torque

HTL-Worldwide

HTL Worldwide

HTL-Training-Services

HTL Training Services

HTL-Hydrapress

HTL Hydra Press

Australasia-Ltd

HTL Australasia

Asia-Pacific

HTL Asia Pacific

© Hire Torque and HTL® are registered Trademarks of HTL Group Ltd

Part of the HTL Group