HTL Group

Zoeken

Ergens naar op zoek? Probeer het hier eens:

Disclaimer

Hoewel aan de inhoud van deze website grote zorg is besteed, aanvaardt HTL Europe b.v. (hierna te noemen: HTL) geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de gevolgen van eventuele onvolledigheid of onjuistheid hiervan. Het is de bedoeling dat de informatie bijgewerkt en correct is. Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Indien we opmerkzaam worden gemaakt op onjuistheden, zullen wij trachten deze zo spoedig mogelijk te verbeteren.

HTL kan niet garanderen dat de op deze website verstrekte informatie die door HTL zelf, dan wel in opdracht van HTL door derden is vervaardigd voldoet aan de systeemeisen van de gebruiker en onafgebroken, tijdig, nauwkeurig of zonder fouten wordt ontvangen. Ook kan HTL niet garanderen dat de website en de door HTL gebruikte server(s) functioneel nauwkeurig zijn en vrij zijn van virussen en/of bugs.

COPYRIGHT

Alle rechten, waaronder begrepen auteursrecht, merkrecht, beeldrecht c.q. enig ander intellectueel eigendomsrecht, met betrekking tot de op deze website verstrekte informatie (waaronder teksten, logo’s, illustraties en foto’s) zijn eigendom van HTL.

PRIVACY

HTL respecteert de privacy van de bezoekers aan deze website. Als bezoeker aan deze website dient u zich er echter van bewust te zijn:

  • dat HTL genoodzaakt zal zijn om op verzoek van het Openbaar Ministerie, de rechtbank of andere overheids- of wettelijke instanties door u achtergelaten persoonlijke informatie te verstrekken;
  • dat deze website hyperlinks naar websites van derden bevat waarvan de inhoud niet is gecontroleerd door HTL.

 

HTL adviseert u indien u via een hyperlink op deze website een andere website bezoekt om op deze andere website de daarin opgenomen privacyverklaring te controleren voordat u hierop uw persoonlijke gegevens kenbaar maakt. U mag er niet van uitgaan dat het beleid van HTL inzake privacybescherming zich ook richt op bedoelde andere websites.


Zoeken

Ergens naar op zoek? Probeer het hier eens:

© Hire Torque and HTL® are registered Trademarks of HTL Group Ltd

Part of the HTL Group